Wie is Ruben

Fotografie is iets persoonlijks, daarom stel ik mij graag even voor:

Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. In 2014 ben ik met ons gezin verhuisd naar Wageningen. De centrale ligging van Wageningen heeft als voordeel dat ik inzetbaar ben door heel Nederland.
Mijn kennis heb ik opgedaan tijdens de opleiding creatief vakfotograaf aan de Fotoacademie Amsterdam. Na deze opleiding heb ik praktijkervaring opgedaan als assistent van diverse reclamefotografen. Na dit een aantal jaren te hebben gedaan heb ik in 2000 de stap genomen om als zelfstandig fotograaf aan het werk te gaan.

 

Mijn specialisatie ligt binnen portret-, reportage- en reclamefotografie. Naast dit werk verzorg ik ook veel fotografie bij interviews en events. Als het maar om mensen draait dan ben ik in mijn element. Mijn passie is om door het contact met de personen voor mijn lens uiteindelijk hun verhaal treffend in beeld te vertalen. Dit is een samenspel tussen de communicatie met de opdrachtgever, het contact met degene die voor de lens staat en de technische aspecten zoals het werken met spannende belichting, verrassende standpunten en een goede compositie.

Uiteindelijk streef ik naar een perfect eindresultaat binnen het overeengekomen budget!

Als u een vraag heeft of persoonlijk wil kennismaken, neem contact op!

Wilt u zien voor welke opdrachtgevers ik heb mogen werken, klik dan hier

Theme — Timber
© ruben eshuis photography
Back to top